Wyjazd na mecz wiosną 2016
- dramez
- COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Wylogowany
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
9 lata 10 miesiąc temu #2643
przez dramez
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Helou 
Mam taką zajawkę by jednego pięknego wiosennego dnia, wybrac się samolotem do Leeds przede wszystkim na mecz Pawii, a przy okazji może i pozwiedzać miasto i takie tam.
Z racji iż musze z wyprzedzeniem rezerwować urlop na razie nie określam się z żadnym konkretnym terminem ale po głowie chodzi mi jakiś weekend, albo i nawet środek tygodnia w kwietniu (pewnie przelot tańszy będzie).
Fajnie i miło było by udac się na mecz z jakimś fanem, bo samemu mi się nie będzie chciało, a nikogo z mojej ekipy nie namówię bo mało kto czai że takie miasto a tym bardziej klub w Anglii jest
Kwestia szczegółów do dogadania, ale myślę że minimum dwa dni, czyli jakiś ewentualny nocleg by wchodził w rolę.
Absolutnie luźna propozycja, ale być może uda się kogoś namówić?

Mam taką zajawkę by jednego pięknego wiosennego dnia, wybrac się samolotem do Leeds przede wszystkim na mecz Pawii, a przy okazji może i pozwiedzać miasto i takie tam.
Z racji iż musze z wyprzedzeniem rezerwować urlop na razie nie określam się z żadnym konkretnym terminem ale po głowie chodzi mi jakiś weekend, albo i nawet środek tygodnia w kwietniu (pewnie przelot tańszy będzie).
Fajnie i miło było by udac się na mecz z jakimś fanem, bo samemu mi się nie będzie chciało, a nikogo z mojej ekipy nie namówię bo mało kto czai że takie miasto a tym bardziej klub w Anglii jest

Kwestia szczegółów do dogadania, ale myślę że minimum dwa dni, czyli jakiś ewentualny nocleg by wchodził w rolę.
Absolutnie luźna propozycja, ale być może uda się kogoś namówić?

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- Makumb
-
- Wylogowany
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
-
9 lata 10 miesiąc temu #2644
przez Makumb
There is only one United!
LEEDS UNITED!!!
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Dramez napisz do mnie w tej sprawie na maila prywatnego: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
LEEDS UNITED!!!
- dramez
- Wylogowany
-
Mniej
Więcej
9 lata 7 miesiąc temu #2917
przez dramez
Mały update...
Niestety kwietniowy wyjazd muszę przełożyć na przyszły sezon 2016/17 jak się uda sierpień lub wrzesień.
W maju mam już nagrany wyjazd na 10 dni do Norwegii i mój budżet nie udźwignie dodatkowo wylotu do Leeds na kilka dni w kwietniu
Cały czas jest to punkt na mojej liście mikro marzeń więc na pewno będę parł na ten temat, jednak będę musiał też nieco odłożyć w międzyczasie
Za dotychczasowe wsparcie wszystkich serdecznie dziękuje i mam nadzieję że już wkrótce temat urodzi się na nowo i być może ktoś jeszcze chętny na podróż się znajdzie
Niestety kwietniowy wyjazd muszę przełożyć na przyszły sezon 2016/17 jak się uda sierpień lub wrzesień.
W maju mam już nagrany wyjazd na 10 dni do Norwegii i mój budżet nie udźwignie dodatkowo wylotu do Leeds na kilka dni w kwietniu

Cały czas jest to punkt na mojej liście mikro marzeń więc na pewno będę parł na ten temat, jednak będę musiał też nieco odłożyć w międzyczasie

Za dotychczasowe wsparcie wszystkich serdecznie dziękuje i mam nadzieję że już wkrótce temat urodzi się na nowo i być może ktoś jeszcze chętny na podróż się znajdzie

- wienek
- Wylogowany
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
-
Mniej
Więcej
9 lata 3 miesiąc temu #3175
przez wienek
witam
wyjazd na mecz do Leeds, to też moje małe mikro marzenie, więc jak coś to daj znać, może uda nam się wyrwać razem...
wyjazd na mecz do Leeds, to też moje małe mikro marzenie, więc jak coś to daj znać, może uda nam się wyrwać razem...

- dramez
- Wylogowany
-
Mniej
Więcej
9 lata 2 miesiąc temu - 9 lata 2 miesiąc temu #3178
przez dramez
Późny wrzesień, początek października to jedyny okres w tym roku gdzie znajde czas na taki wyjaz. Wiec jesli Tobie tez bedzie pasowac to mozemy pomyslec o wspolnej podrozy do Leeds 
Ja mieszkam na poludniu Polski wiec wylot raczej z Balic - choc bilety stamtad sa dosc drogie, a chyba jestem zbyt leniwy by kombinowac z kilkoma przesiadkami i wyladowac na jakims zadupie
Ale misje wylotu do Leeds otworze na poczatku wrzesnia tak na serio. Wiec jak cos to bedzie nas 2

Ja mieszkam na poludniu Polski wiec wylot raczej z Balic - choc bilety stamtad sa dosc drogie, a chyba jestem zbyt leniwy by kombinowac z kilkoma przesiadkami i wyladowac na jakims zadupie

Ale misje wylotu do Leeds otworze na poczatku wrzesnia tak na serio. Wiec jak cos to bedzie nas 2

Last edit: 9 lata 2 miesiąc temu by dramez.
- wienek
- Wylogowany
-
Mniej
Więcej
9 lata 2 miesiąc temu #3180
przez wienek
Jeżeli Kraków, to i może Katowice...w tej chwili nie wiem jak z lotami, ale czym wcześniej bilety się bukuje, to taniej, przynajmniej tak zawsze było, jak do Rzymu, czy Barcelony bilety kupowałem...
No było by super polecieć do Leeds, może uda nam się zgrać...
No było by super polecieć do Leeds, może uda nam się zgrać...

- wienek
- Wylogowany
-
Mniej
Więcej
8 lata 10 miesiąc temu #3469
przez wienek
Noo i nie udało się zgrać, przynajmniej na razie...
ja "celuje" w 11 marzec 2017, mecz z QPR.
jak coś to zapraszam
ja "celuje" w 11 marzec 2017, mecz z QPR.
jak coś to zapraszam

- Makumb
-
- Wylogowany
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
-
8 lata 10 miesiąc temu #3473
przez Makumb
LEEDS UNITED!!!
Ja tylko przypomnę, że w typerze mamy do wygrania wyjazd na mecz Leeds, ale odbędzie się on zapewne dopiero na jesieni przyszłego roku

LEEDS UNITED!!!
- Paw
- Wylogowany
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
8 lata 9 miesiąc temu #3553
przez Paw
Ja mieszkam w Scunthorpe, wiec jezeli dalej tu bede tez chetnie sie zabiore

- leedsadmin
- Wylogowany
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
8 lata 9 miesiąc temu #3554
przez leedsadmin

Czas generowania strony: 0.533 s.