Liga Typerów 2015/2016
- Makumb
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Wylogowany
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
-
9 lata 1 miesiąc temu #3170
przez Makumb
W taki sposób zrzucasz cały ciężar podjęcia decyzji na Hjolsiego
A co do 2 nagrody to wskazałem, że należy się ona osobie z 3 miejsca Ligi Typera dlatego, że jest to konkurs nijako główny (bez niej nie byłoby Best United Typera) i aby zając wysokie miejsce trzeba typować przez cały sezon. Tak to wygląda z mojej strony.
There is only one United!
LEEDS UNITED!!!
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Wielkie gratulacje dla zwycięzców
Poddaję natomiast pod rozwagę kwestię rozdziału nagród. Uważam że jeśli Hjolsi wybierze nagrodę w jednej kategorii, nagrodę za tę drugą winna otrzymać kolejna osoba w tej drugiej kategorii - a więc Krzynek lub Tomii

A co do 2 nagrody to wskazałem, że należy się ona osobie z 3 miejsca Ligi Typera dlatego, że jest to konkurs nijako główny (bez niej nie byłoby Best United Typera) i aby zając wysokie miejsce trzeba typować przez cały sezon. Tak to wygląda z mojej strony.
LEEDS UNITED!!!
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- adamos_6
- Wylogowany
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
9 lata 1 miesiąc temu #3171
przez adamos_6
Twój konkurs, Twoje zasady
Wielkie gratulacje dla zwycięzców
Poddaję natomiast pod rozwagę kwestię rozdziału nagród. Uważam że jeśli Hjolsi wybierze nagrodę w jednej kategorii, nagrodę za tę drugą winna otrzymać kolejna osoba w tej drugiej kategorii - a więc Krzynek lub Tomii

- hjolsi
- Wylogowany
- Gość specjalny
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
9 lata 1 miesiąc temu #3172
przez hjolsi
Cześć wszystkim
Znowu na farcie się udało w ostatniej chwili. Chciałbym rozwiać kilka wątpliwości i kilka rzeczy wyjaśnić.
1. Jeszcze przed rozpoczęciem baraży mailowo poinformowałem organizatora, że w przypadku mało prawdopodobnej wygranej w obu konkursach wybieram koszulkę retro z BEST UNITED TYPERA. Zdanie podtrzymuję i niech druga koszulka trafi do innego uczestnika zabawy.
2. Tak naprawdę wygrałem 1 konkurs - BEST UNITED TYPERA. Ligę Typera skończyłem na drugim miejscu. Drugie to drugie i nie decyduję o nagrodzie w tym konkursie. Głupio zrobiłem, że grałem dalej
w barażach i teraz są jakieś wątpliwości.
3. Typ ostatniego meczu zatwierdziłem jakieś 30-40 sekund po osiemnastej, więc najwyżej powinienem dostać 2,9 punktu
Serdecznie dziękuję wszystkim uczestnikom zabawy za rywalizację. Gratuluję Krzynkowi wygranej. Kto wie, może w przyszłym sezonie (jeśli będzie kolejna edycja konkursu) pęknie granica 400 punktów.
MOT
Znowu na farcie się udało w ostatniej chwili. Chciałbym rozwiać kilka wątpliwości i kilka rzeczy wyjaśnić.
1. Jeszcze przed rozpoczęciem baraży mailowo poinformowałem organizatora, że w przypadku mało prawdopodobnej wygranej w obu konkursach wybieram koszulkę retro z BEST UNITED TYPERA. Zdanie podtrzymuję i niech druga koszulka trafi do innego uczestnika zabawy.
2. Tak naprawdę wygrałem 1 konkurs - BEST UNITED TYPERA. Ligę Typera skończyłem na drugim miejscu. Drugie to drugie i nie decyduję o nagrodzie w tym konkursie. Głupio zrobiłem, że grałem dalej

3. Typ ostatniego meczu zatwierdziłem jakieś 30-40 sekund po osiemnastej, więc najwyżej powinienem dostać 2,9 punktu

Serdecznie dziękuję wszystkim uczestnikom zabawy za rywalizację. Gratuluję Krzynkowi wygranej. Kto wie, może w przyszłym sezonie (jeśli będzie kolejna edycja konkursu) pęknie granica 400 punktów.
MOT
- krzynek
- Wylogowany
-
Mniej
Więcej
9 lata 1 miesiąc temu #3174
przez krzynek
dziękuję za gratulację, ale mimo wszysto zająłem 3 miejsce
. Wątpliwości żadnych nie ma. Grałeś fair play do końca, zasady były znane wcześniej.
ceterum censeo Marching on together
Cześć wszystkim
2. Tak naprawdę wygrałem 1 konkurs - BEST UNITED TYPERA. Ligę Typera skończyłem na drugim miejscu. Drugie to drugie i nie decyduję o nagrodzie w tym konkursie. Głupio zrobiłem, że grałem dalejw barażach i teraz są jakieś wątpliwości.
MOT
dziękuję za gratulację, ale mimo wszysto zająłem 3 miejsce

ceterum censeo Marching on together
- Tomiii3
-
- Wylogowany
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
-
Mniej
Więcej
8 lata 11 miesiąc temu #3177
przez Tomiii3
LEEDS UNITED!!!
Chcialbym pogratulowac zwyciezcom. Pozne ale szczere. A z drugiej strony macie szczescie ze zaczolem typowac w polowie sezonu
.

LEEDS UNITED!!!
- Podstawski
- Wylogowany
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
8 lata 11 miesiąc temu #3179
przez Podstawski
Piątek 07.08
20:45 Brighton vs Nottingham; 2-1
Sobota 08.08
13:00 Cardiff vs Fulham; 1-0
13:30 Leeds United vs Burnley; 1-1
16:00 Birmingham vs Reading; 2-1
16:00 Blackburn vs Wolves; 1-1
16:00 Bolton vs Derby; 1-2
16:00 Brentford vs Ipswich; 2-2
16:00 Charlton vs QPR; 0-1
16:00 Hull vs Huddersfield; 4-2
16:00 Rotherham vs MK Dons; 2-2
16:00 Sheffield Wed. Vs Bristol City; 3-1
Niedziela 09.08
13:00 Preston vs Middlesbrough. 1-2
20:45 Brighton vs Nottingham; 2-1
Sobota 08.08
13:00 Cardiff vs Fulham; 1-0
13:30 Leeds United vs Burnley; 1-1
16:00 Birmingham vs Reading; 2-1
16:00 Blackburn vs Wolves; 1-1
16:00 Bolton vs Derby; 1-2
16:00 Brentford vs Ipswich; 2-2
16:00 Charlton vs QPR; 0-1
16:00 Hull vs Huddersfield; 4-2
16:00 Rotherham vs MK Dons; 2-2
16:00 Sheffield Wed. Vs Bristol City; 3-1
Niedziela 09.08
13:00 Preston vs Middlesbrough. 1-2
- Makumb
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Wylogowany
-
8 lata 11 miesiąc temu #3183
przez Makumb
LEEDS UNITED!!!
Niestety wytypowałes mecze z zeszlego sezonu. Liga typera w nowym sezonie będzie prowadzona pod tym linkiem: www.leedsutd.pl/forumss/liga-typerów/348...ów-2016-17.html#3182
LEEDS UNITED!!!
- Makumb
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Wylogowany
-
8 lata 11 miesiąc temu #3186
przez Makumb
Tomiii3 - to prawda, miałeś swietne wejscie w typera. Pozostaje Ci więc tylko powalczyć w nowym sezonie i udowodnić, że faktycznie będzieszw stanie wygrać typując od początku sezonu
LEEDS UNITED!!!
Chcialbym pogratulowac zwyciezcom. Pozne ale szczere. A z drugiej strony macie szczescie ze zaczolem typowac w polowie sezonu
.
Tomiii3 - to prawda, miałeś swietne wejscie w typera. Pozostaje Ci więc tylko powalczyć w nowym sezonie i udowodnić, że faktycznie będzieszw stanie wygrać typując od początku sezonu

LEEDS UNITED!!!
Czas generowania strony: 0.533 s.